Županijska bolnica Čakovec

bolnica_ck_0301-400x250

Internistička onkologija u Županijskoj bolnici Čakovec osnovana je 2004.
godine unutar Djelatnosti interne medicine. Odjelni posao obavlja se u stacionaru, koji je danas organiziran unutar Odjela za opću internu medicinu, gastroenterologiju, internističku onkologiju i hematologiju, s 11 kreveta namijenjenih stacionarnom liječenju onkoloških i hematoloških bolesnika, smještenih u prostorno posebno odvojenom dijelu Odjela s 4 dvokrevetne i 3 jednokrevetne bolesničke sobe.


Na Odjelu se obavlja hospitalna obrada te aplicira sustavna onkološka i hematološka terapija (citostatsko liječenje višednevnim infuzijskim kemoterapijskim protokolima, biološka terapija i sl.)


Ambulanta internističke onkologije smještena je u Poliklinici internističkih djelatnosti, radi dva puta tjedno – utorkom i srijedom.  U Centralnoj dnevnoj bolnici vrši se ambulantna primjena sustavne onkološke i hematološke terapije, u odvojenom i za tu svrhu posebno uređenom prostoru sa 6 stolaca i 2 ležaja.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7.00 do 20.00 sati, subotom i nedjeljom od 08.00 do 12.00 sati.

Multidisciplinarni tim za liječenje tumora probavnog trakta (internistički onkolog, abdominalni kirurg, radiolog, gastroenterolog) sastaje se ponedjeljkom u 14 sati.


 

SPECIJALISTI:

  1. Mislav Čonkaš, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist internističke onkologije, s položenim ESMO ispitom

 

doktori_cakovec

SPECIJALIZANTI:

  1. Sara Krajnik – Ptiček, dr.med., specijalizantica internističke onkologije

 

  1. Sara Šošić Horvat, dr. med., specijalizantica internističke onkologije

 

 


ck3


ck1


 

ck2

 


RSS  |  Facebook